Call of Duty: Warzone
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 maart 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Call of Duty: Warzone seizoen 3 staat voor de deur

Seizoen 3 van Call of Duty: Warzone staat alweer voor de deur. Goed nieuws voor de fans, want het brengt weer een aantal nieuwe dingen met zich mee.

Natuurlijk wordt het nieuwe seizoen eerst ingeluid met een fonkelnieuwe trailer. Daarin is te zien dat er weer veel nieuws voor de boeg is. Een van de grote veranderingen is dat de squads worden vergroot naar vier personen. Iets dat waar de community al een tijdje om vroeg. Ook is er een oude bekende te zien in de trailer en krijgen we een glimp te zien van de nieuwe levels die ons staat te wachten. Nieuws dat door de ruim vijftien miljoen spelers van Call of Duty: Warzone ongetwijfeld goed ontvangen wordt.

Het derde seizoen van Call of Duty: Warzone gaat op 8 april van start.

BRON Activision

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?