Trailer: Call of Duty: Warzone seizoen 3 staat voor de deur

Geplaatst: 7 april 2020 20:42
Aangepast: 7 april 2020 20:54

Seizoen 3 van Call of Duty: Warzone staat alweer voor de deur. Goed nieuws voor de fans, want het brengt weer een aantal nieuwe dingen met zich mee.

Natuurlijk wordt het nieuwe seizoen eerst ingeluid met een fonkelnieuwe trailer. Daarin is te zien dat er weer veel nieuws voor de boeg is. Een van de grote veranderingen is dat de squads worden vergroot naar vier personen. Iets dat waar de community al een tijdje om vroeg. Ook is er een oude bekende te zien in de trailer en krijgen we een glimp te zien van de nieuwe levels die ons staat te wachten. Nieuws dat door de ruim vijftien miljoen spelers van Call of Duty: Warzone ongetwijfeld goed ontvangen wordt.

Het derde seizoen van Call of Duty: Warzone gaat op 8 april van start.

Bron: Activision
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord