Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 31 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered nu beschikbaar

In deze donkere tijden is er goed nieuws voor Call of Duty-fans. Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is namelijk nu beschikbaar.

Na het succes van de heruitgave van Call of Duty: Modern Warfare kan een remaster van deel twee natuurlijk niet uitblijven. Het komt voor sommigen misschien niet als een verrassing, daar gisteren de Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster gelekt was, maar nu is er in ieder geval een officiële bevestiging vanuit Activision. De campaign van Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt door fans als een van de besten beschouwd en vanaf vandaag is deze eindelijk volledig geremasterd beschikbaar voor de huidige generatie consoles. Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered brengt de singleplayer-ervaring van de game als eerste naar de PlayStation 4. De remaster heeft een hogere resolutie, verbeterde animaties en vernieuwde audio.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 via PlayStation Network. De game komt 30 april naar andere platforms, waar de game vanaf nu wel al vooruit te bestellen is.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?