Trailer: Call of Duty: Mobile aangekondigd

Geplaatst: 19 maart 2019 11:25
Aangepast: 19 maart 2019 11:26

Mobiele games worden steeds populairder bij grote uitgevers. Activision heeft nu namelijk Call of Duty: Mobile aangekondigd.

Tijdens de Game Developers Conference heeft Activision een aankondiging gedaan voor Call of Duty: Mobile. Zoals de naam al impliceert, gaat het hier om een mobiele versie van de bekende Call of Duty-games. Deze game wordt ontwikkeld Tencent, de Chinese ontwikkelaar die onder andere verantwoordelijk is voor PUBG Mobile. In deze mobiele versie van Call of Duty heb je toegang tot enkele online multiplayer speelmodi die we kennen uit de franchise. Zo kun je bijvoorbeeld 'Search and Destroy' en 'Team Deathmatch' met en tegen je vrienden spelen. Deze modi speel je natuurlijk op de iconische maps, zoals Nuketown en Hijacked. Later worden ook nog een zombie-modus en een Battle Royale-modus aan de game toegevoegd.

Call of Duty: Mobile verschijnt later dit jaar als een gratis download op iOS en Android. Fans kunnen zich vanaf nu wel al aanmelden voor de Public Beta, die in de zomer van start gaat.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Mobile

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

1 oktober 2019

Ontwikkelaar

Activision Blizzard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord