Call of Duty: Mobile
  • RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Call of Duty: Mobile aangekondigd

Mobiele games worden steeds populairder bij grote uitgevers. Activision heeft nu namelijk Call of Duty: Mobile aangekondigd.

Tijdens de Game Developers Conference heeft Activision een aankondiging gedaan voor Call of Duty: Mobile. Zoals de naam al impliceert, gaat het hier om een mobiele versie van de bekende Call of Duty-games. Deze game wordt ontwikkeld Tencent, de Chinese ontwikkelaar die onder andere verantwoordelijk is voor PUBG Mobile. In deze mobiele versie van Call of Duty heb je toegang tot enkele online multiplayer speelmodi die we kennen uit de franchise. Zo kun je bijvoorbeeld 'Search and Destroy' en 'Team Deathmatch' met en tegen je vrienden spelen. Deze modi speel je natuurlijk op de iconische maps, zoals Nuketown en Hijacked. Later worden ook nog een zombie-modus en een Battle Royale-modus aan de game toegevoegd.

Call of Duty: Mobile verschijnt later dit jaar als een gratis download op iOS en Android. Fans kunnen zich vanaf nu wel al aanmelden voor de Public Beta, die in de zomer van start gaat.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?