Trailer: Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt gratis zombie-update

Geplaatst:

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt een gratis zombie-update genaamd Firebase Z. Dat blijkt uit een trailer die onlangs is uitgekomen op YouTube.

Call of Duty: Black Ops Cold War werd vorig jaar onthuld en kwam uit op verschillende platformen. De game heeft al meerdere updates gehad, waarvan de midseason update van Call of Duty: Black Ops Cold War op 14 januari uitkwam. Nu is er een nieuwe zombie-update onthuld die volgende week gaat uitkomen. Firebase Z bevat een nieuwe missie die eerdere evenementen van Die Maschine opvolgt. Grigory Weaver moet met zijn team de geheimen ontdekken van Outpost 35 en de zombie's daar verslaan om Samantha te redden. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Black Ops Cold War is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Firebase Z-update komt 4 februari uit op alle platformen.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord