Call of Duty: Black Ops 4

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Call of Duty: Black Ops 4 trailer toont Operation Grand Heist

Activision heeft een nieuwe trailer van Call of Duty: Black Ops 4 vrijgegeven waarin Operation Grand Heist wordt getoond. Deze gratis update voegt een hoop content aan de shooter toe waaronder nieuwe modi en een nieuwe Specialist.

Operations Grand Heist is vanaf vandaag beschikbaar op de PlayStation 4 en komt later ook naar de pc en Xbox One. Dit nieuwe seizoen bevat de modi One in the Chamber en Hot Pursuit, en vele nieuwe outfits en wapens. Spelers kunnen daarnaast aan de slag met de Specialist Outrider en vernieuwingen in de Blackout-modus, waaronder nieuwe voertuigen. Bezitters van de Black Ops Pass ontvangen daarnaast toegang tot de twee multiplayer-maps Casino en Lockup, en het Blackout-personage Cosmic Silverback.

Call of Duty: Black Ops 4 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Activision

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?