Call of Duty: Black Ops 4
  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Call of Duty: Black Ops 4 Blackout een week lang gratis te spelen

Blackout, de Battle Royale-modus van Call of Duty: Black Ops 4, is een week lang gratis te spelen. Activision heeft laten weten dat je tijdens deze free trial toegang krijgt tot alle content van de modus.

Blackout is tot en met 24 januari gratis speelbaar. In de modus probeer je alleen, in duo's of in een kwartet zo lang mogelijk te overleven in grote map. Hier kun je verschillende wapens, voertuigen en uitrusting vinden wat goed van pas komt. De voortgang die in de free trial wordt behaald kan worden meegenomen naar de volledige game.

Call of Duty: Black Ops 4 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Activision

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?