Cadence of Hyrule

  • Ontwikkelaar Brace Yourself Games
  • Eerste releasedatum 13 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Cadence of Hyrule danst morgen de eShop binnen

Het was al een tijdje bekend dat de Zelda spin-off van Crypt of the NecroDancer deze maand ging verschijnen, maar nu hebben we eindelijk een exacte releasedatum. Cadence of Hyrule danst namelijk morgen al de eShop binnen.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda is een combinatie van The Legend of Zelda en Crypt of the NecroDancer. In deze ritmische game kun je de rol aannemen van zowel Link als Zelda en neem je het onder andere op tegen verschillende muzikale varianten van bekende eindbazen. Je moet bewegen en aanvallen op de maat van de muziek om zo je vijanden te verslaan en door het level heen te komen. De game werd een paar maanden geleden voor het eerst aangekondigd tijdens de Nindies-presentatie van Nintendo. Een tijdje terug werd al aangegeven dat de game deze maand moest gaan verschijnen en tijdens de E3-presentatie van Nintendo hebben we dan eindelijk een exacte releasedatum gekregen. We kunnen de game namelijk morgen al verwachten.

Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda verschijnt in de avond van 13 juni op de Nintendo Switch via de eShop.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?