Trailer: Cadence of Hyrule danst morgen de eShop binnen

Geplaatst:

Het was al een tijdje bekend dat de Zelda spin-off van Crypt of the NecroDancer deze maand ging verschijnen, maar nu hebben we eindelijk een exacte releasedatum. Cadence of Hyrule danst namelijk morgen al de eShop binnen.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda is een combinatie van The Legend of Zelda en Crypt of the NecroDancer. In deze ritmische game kun je de rol aannemen van zowel Link als Zelda en neem je het onder andere op tegen verschillende muzikale varianten van bekende eindbazen. Je moet bewegen en aanvallen op de maat van de muziek om zo je vijanden te verslaan en door het level heen te komen. De game werd een paar maanden geleden voor het eerst aangekondigd tijdens de Nindies-presentatie van Nintendo. Een tijdje terug werd al aangegeven dat de game deze maand moest gaan verschijnen en tijdens de E3-presentatie van Nintendo hebben we dan eindelijk een exacte releasedatum gekregen. We kunnen de game namelijk morgen al verwachten.

Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda verschijnt in de avond van 13 juni op de Nintendo Switch via de eShop.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cadence of Hyrule

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

13 juni 2019

Ontwikkelaar

Brace Yourself Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord