Bright Memory: Infinite

  • Ontwikkelaar FYQD-Studio
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre Actie, First-Person Shooter, Indie, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Bright Memory Infinite ontvangt nieuwe gameplay trailer

Ook Bright Memory: Infinite heeft een nieuwe trailer ontvangen. De nieuwe gameplaybeelden werden getoond tijdens Play For All.

De game moet dit jaar nog uitkomen, dus werd het hoog tijd voor nieuwe gameplaybeelden van Bright Memory: Infinite. Eerder dit jaar konden we al kennismaken met de schurk van Bright Memory: Infinite. Tijdens Gamespot's Play For All werden er nieuwe gameplaybeelden getoond van de slasher/shooter. Zo zien we dat Shelia naast een arsenaal aan vuurwapens en melee-wapens ook een auto heeft waarmee ze Carmageddon-stijl haar vijanden overhoop kan rijden.

Bright Memory: Infinite verschijnt dit jaar nog voor de pc en Xbox Series.

BRON Gamespot Play For All 2021

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?