Check al onze gamescom content hier!
Dead or Alive 6
  • ONTWIKKELAAR Tecmo
  • RELEASEDATUM 1 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Brad Wong en Eliot te zien in nieuwste trailer Dead or Alive 6

Koei Tecmo heeft zojuist de nieuwste trailer van Dead or Alive 6 uitgebracht. In deze trailer zijn Brad Wong en Eliot te zien als speelbare personages.

Brad Wong, beter bekend als The Drunken Fighter, kennen we al uit Dead or Alive 3 en de latere delen. Brad Wong is een specialist op het gebied van Zui Quan, een Chinese gevechtsstijl die gebaseerd is op de bewegingen van een dronken persoon. Wong is dan ook regelmatig te zien met een glas alcohol in zijn hand. Eliot daarentegen beheerst de Xingyi Quan-gevechtsstijl en gebruikt korte, krachtige stoten om zijn tegenstander te overweldigen. Eliot maakte zijn debuut in Dead or Alive 4. Met deze twee personages bevat het roster van Dead or Alive 6 nu 24 speelbare personages.

Dead or Alive 6 komt op 15 februari 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?