Trailer: Brad Wong en Eliot te zien in nieuwste trailer Dead or Alive 6

Geplaatst: 13 december 2018 12:35
Aangepast: 13 december 2018 12:36

Koei Tecmo heeft zojuist de nieuwste trailer van Dead or Alive 6 uitgebracht. In deze trailer zijn Brad Wong en Eliot te zien als speelbare personages.

Brad Wong, beter bekend als The Drunken Fighter, kennen we al uit Dead or Alive 3 en de latere delen. Brad Wong is een specialist op het gebied van Zui Quan, een Chinese gevechtsstijl die gebaseerd is op de bewegingen van een dronken persoon. Wong is dan ook regelmatig te zien met een glas alcohol in zijn hand. Eliot daarentegen beheerst de Xingyi Quan-gevechtsstijl en gebruikt korte, krachtige stoten om zijn tegenstander te overweldigen. Eliot maakte zijn debuut in Dead or Alive 4. Met deze twee personages bevat het roster van Dead or Alive 6 nu 24 speelbare personages.

Dead or Alive 6 komt op 15 februari 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Koei Tecmo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead or Alive 6

Series

Dead or Alive

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 maart 2019

Ontwikkelaar

Tecmo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord