Check al onze gamescom content hier!
Bloodborne
  • ONTWIKKELAAR From Software
  • RELEASEDATUM 25 maart 2015
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Bordspel Bloodborne in ontwikkeling

Bloodborne krijgt een bordspel. Althans, als er voldoende animo blijkt te zijn voor een gezelschapsspel in de stijl van Bloodborne. Het spel is namelijk op dit moment nog slechts een idee en wordt deze maand gelanceerd op Kickstarter.

FromSoftware's Bloodborne krijgt een bordspel-variant. Met een heuse trailer heeft CMON, een fabrikant van bordspellen, vorm weten te geven aan een Bloodborne die je samen met vrienden aan de keukentafel kunt spelen. Het idee is gelijk aan de game en speelt zich ook af in Yharnam, waar je het op moet nemen tegen allerlei monsters en ander gespuis. Doordat je de tegels van het bordspel op verschillende manieren neer kunt leggen moet je op ontdekkingstocht door Yarnham trekken. Hierdoor ontwikkelt het spel zich dus elke keer weer anders, waardoor je altijd een unieke spelervaring hebt. In de ruim twee minuten durende trailer hieronder wordt gedetailleerder uitgelegd hoe het spel werkt.

Het bordspel van Bloodborne is vanaf 23 april op Kickstarter te vinden.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?