Trailer: Bordspel Bloodborne in ontwikkeling

Geplaatst: 20 april 2019 13:00

Bloodborne krijgt een bordspel. Althans, als er voldoende animo blijkt te zijn voor een gezelschapsspel in de stijl van Bloodborne. Het spel is namelijk op dit moment nog slechts een idee en wordt deze maand gelanceerd op Kickstarter.

FromSoftware's Bloodborne krijgt een bordspel-variant. Met een heuse trailer heeft CMON, een fabrikant van bordspellen, vorm weten te geven aan een Bloodborne die je samen met vrienden aan de keukentafel kunt spelen. Het idee is gelijk aan de game en speelt zich ook af in Yharnam, waar je het op moet nemen tegen allerlei monsters en ander gespuis. Doordat je de tegels van het bordspel op verschillende manieren neer kunt leggen moet je op ontdekkingstocht door Yarnham trekken. Hierdoor ontwikkelt het spel zich dus elke keer weer anders, waardoor je altijd een unieke spelervaring hebt. In de ruim twee minuten durende trailer hieronder wordt gedetailleerder uitgelegd hoe het spel werkt.

Het bordspel van Bloodborne is vanaf 23 april op Kickstarter te vinden.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodborne

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

25 maart 2015

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord