Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Borderlands 3 Takedown at the Maliwan Blacksite nu beschikbaar

Borderlands 3 Takedown at the Maliwan Blacksite is nu beschikbaar voor alle platformen. Het is een gratis update voor de looter shooter.

Deze nieuwe content update brengt de spelers naar een geheime Maliwan locatie. Lorelei heeft de Vault Hunters hulp nodig om een wapen uit te schakelen. Takedown at the Maliwan Blacksite is een endgame uitdaging voor de Borderlands 3 spelers. Het brengt nieuwe vijanden, een gigantische mechanische boss en beloont de spelers met loot. Eerder deze week werd de eerste DLC uitbreiding voor Borderlands 3 aangekondigd genaamd Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot.

Borderlands 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?