Trailer: Borderlands 3 releasedatum bevestigd

Geplaatst:

De releasedatum van Borderlands 3 is zojuist bevestigd. De nieuwste telg in de Borderlands-serie verschijnt op 13 september. Dat maakte Gearbox Software vandaag bekend middels een lekkere trailer.

Er gingen al eerder deze week geruchten de ronde dat de releasedatum van de game op 13 september kwam te liggen. Dit werd veroorzaakt door een tweet die Gearbox plaatste waarop de releasedatum werd vermeld. Kort na plaatsing werd de tweet als de wiedeweerga weer verwijderd. Nu is de datum vandaag officieel bevestigd in een aankondigingstrailer samen met de eerdere gelekte boxart van de game.

Borderlands 3 komt uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor de pc is de game enkel verkrijgbaar in de Epic Games Store tot april 2020.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord