Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Borderlands 3 Halloween event details onthuld

De details voor het Borderlands 3 Halloween event zijn onthuld. Het event is genaamd Bloody Harvest en is voor iedereen gratis beschikbaar.

In de trailer zien we wat van de nieuwe wereld en de Maliwan vijanden die daarop aanwezig zijn. De nieuwe combat mechanic Terror en Haunted vijanden maken hun debuut. Zoals we al weten is er een nieuwe boss aanwezig genaamd Captain Haunt, die afgeleid is van de eindbaas Captain Traunt in Borderlands 3. We kregen echter ook wat nieuwe informatie binnen via de trailer. Zo weten we wat voor nieuwe items er te verdienen zijn tijdens het event. Zo kunnen we Vault Hunter skins, Echo Device skins, weapons trinkets en wapenskins verdienen. Er wordt ook nieuwe loot toegevoegd en we krijgen één van de nieuwe wapens te zien. Het geweer is genaamd de Fearmonger en het ziet er naar uit de erwtenschieter het element ijs gebruikt om zijn vijanden koud te maken.

Borderlands 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Het Bloody Harvest event is beschikbaar van 24 oktober tot en met 5 december.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?