Blue Fire

  • Ontwikkelaar Robi Studios
  • Eerste releasedatum 4 februari 2021
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Blue Fire releasedatum aangekondigd

De Blue Fire releasedatum is aangekondigd. Deze actievolle platform-game van Graffiti Games verschijnt over minder dan één maand.

De aankondiging ging gepaard met een nieuwe trailer. Daarin zien we meer van de wereld in Blue Fire. De platform elementen staan in de spotlight, maar we zien ook wat van de combat en de diverse vijanden. Er zijn NPC's aanwezig, die de speler helpen navigeren door het grote kasteel in Blue Fire. De platform-game valt op door een unieke artstyle te gebruiken en pittige uitdagingen voor te schotelen aan de speler.

Blue Fire is beschikbaar vanaf 4 februari voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Graffiti Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?