Trailer: Bloody Harvest keert terug naar Borderlands 3

Geplaatst:
Aangepast: 9 oktober 2020 10:51

Met Halloween aan de duistere horizon kan het natuurlijk niet anders dan dat ook terug te zien is in games. Zo is Bloody Harvest teruggekeerd naar Borderlands 3.

Vault Hunters die niet vies zijn van een beetje spookachtige taferelen kunnen momenteel hun lol op in Borderlands 3, want de game is opnieuw voorzien van het Bloody Harvest-evenement. Dit evenement brengt Halloween naar de shooter. In de grimmige en duistere sfeer die is neergedaald op de planeet Pandora valt ook het één en ander te beleven. Zo zijn er spookachtige vijanden te vinden, kun je spookachtige beloningen verdienen en zijn er afschrikwekkende skins toegevoegd. Als dat niet genoeg content is, dan is sinds vorige maand ook het vierde DLC-pakket Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck te spelen.

Bloody Harvest is momenteel beschikbaar in Borderlands 3. Het evenement duurt nog tot en met 5 november.

Bron: 2K Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord