Trailer: Bloodstained: Ritual of the Night verschijnt komende zomer

Geplaatst:
Aangepast: 14 februari 2019 00:12

Bloodstained: Ritual of the Night heeft eindelijk een release window gekregen. In de zomer van 2019 moet de game in de schappen komen te liggen.

De bekendmaking werd tijdens de Nintendo Direct ondersteunt met een nieuwe trailer. De gotische side-scrolling RPG speelt zich af in het Engeland van de 19de eeuw. In de nieuwe trailer, die vooral bestaat uit gameplay beelden, is onder meer de terugkeer van Iga Vania te zien. In Bloodstained: Ritual of the Night kruip je in de huid van Miriam, wiens lichaam langzaam aan het kristalliseren is door een vloek van een alchemist. Om de wereld te redden en de vloek op te heffen, moet Miriam zich een weg vechten door het kasteel en degene die dit heeft veroorzaakt, Gebel, zien te verslaan.

Bloodstained: Ritual of the Night verschijnt komende zomer voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Nintendo Direct
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodstained: Ritual of the Night

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

18 juni 2019

Ontwikkelaar

Artplay

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord