Bloodstained: Ritual of the Night
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 juni 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Metroidvania
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Bloodstained: Ritual of the Night releasedatum aangekondigd

Na veel kritiek en uitstel is nu toch echt de releasedatum van Bloodstained: Ritual of the Night aangekondigd. De game verschijnt volgende maand.

Bloodstained: Ritual of the Night is de spirituele opvolger van de Castlevania-serie. De game begon in 2015 als Kickstarter-project, waar het een flink bedrag aan crowdfunding binnenhaalde. De game moest aanvankelijk in 2017 uitkomen, maar werd uitgesteld naar de zomer van 2019. De game was destijds volgens de ontwikkelaar kwalitatief niet goed genoeg, dus kon het beter uitgesteld worden. De eerste beelden die van de game getoond werden, kregen veel kritiek van fans. Volgens hen waren de graphics niet goed genoeg en zag de game eruit als een goedkope mobiele game. In de aankondigingstrailer hieronder kunnen we dan ook zien hoe ontwikkelaar Koji Igarashi laat zien hoezeer de game de afgelopen tijd verbeterd is. We zien een flinke verbetering in graphics tussen de oude "poop" versie en de nieuwe versie die volgende maand uitkomt.

Bloodstained: Ritual of the Night verschijnt 18 juni op de PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en GOG. De game verschijnt 25 juni op de Nintendo Switch.

BRON 505 Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?