Bleeding Edge

  • Ontwikkelaar Ninja Theory
  • Eerste releasedatum 24 maart 2020
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Bleeding Edge launchtrailer onthuld

De releasedatum van Bleeding Edge is al in zicht en om dat te vieren heeft Microsoft de launchtrailer onthuld. De trailer die vol zit met actie toont het thema van de game.

Bleeding Edge is een game waarin twee teams van vier spelers het tegen elkaar moeten opnemen. De trailer laat zien hoe illegaal het is om je lichaam aan te passen, maar ook hoe leuk de personages het vechten in de arena vinden. Veel van de personages uit de game komen in beeld en roepen daarbij een oneliner. Zo zien we onder andere de dolfijn Mekko. Benieuwd naar meer personages uit Bleeding Edge? Bram heeft de drie meest gekke personages uit de game behandeld.

Bleeding Edge verschijnt op 24 maart voor de Xbox one en PC.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?