Trailer: Blaster Master Zero 3 onderweg naar Switch, PS4 en pc

Blaster Master Zero 3, de laatste game in de Blaster Master-trilogie, heeft een releasedatum gekregen voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. Als we de trailer mogen geloven, dan wordt deze game het hoogtepunt van de serie.

Blaster Master Zero 3 moet dit jaar uitkomen en zorgt ervoor dat de de Master Zero-serie tot een explosief einde komt. In de komende game zouden hordes gemuteerde vijanden staan te wachten op een confrontatie. Inti Creates, de ontwikkelaars achter het opnieuw opstarten van de serie, beweert tevens ook dat deze game het grootste arsenaal aan wapens ooit in de Blaster Master-serie bevat. Blaster Master werd oorspronkelijk uitgebracht op de NES door Sunsoft, en de latere versies van de game beoogde dezelfde look en feel vast te leggen als het origineel.

Blaster Master Zero 3 werd onthuld tijdens de New Game + Expo en verschijnt op 29 juli 2021 voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?