Trailer: Blaster Master Zero 3 onderweg naar Switch, PS4 en pc

Geplaatst: 4 maart 2021 21:40
Aangepast: 20 juni 2021 14:59

Blaster Master Zero 3, de laatste game in de Blaster Master-trilogie, heeft een releasedatum gekregen voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. Als we de trailer mogen geloven, dan wordt deze game het hoogtepunt van de serie.

Blaster Master Zero 3 moet dit jaar uitkomen en zorgt ervoor dat de de Master Zero-serie tot een explosief einde komt. In de komende game zouden hordes gemuteerde vijanden staan te wachten op een confrontatie. Inti Creates, de ontwikkelaars achter het opnieuw opstarten van de serie, beweert tevens ook dat deze game het grootste arsenaal aan wapens ooit in de Blaster Master-serie bevat. Blaster Master werd oorspronkelijk uitgebracht op de NES door Sunsoft, en de latere versies van de game beoogde dezelfde look en feel vast te leggen als het origineel.

Blaster Master Zero 3 werd onthuld tijdens de New Game + Expo en verschijnt op 29 juli 2021 voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blaster Master Zero 3

Series

-

Uitgever

Inti Creates

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 juli 2021

Ontwikkelaar

Inti Creates

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord