Blair Witch

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: Blair Witch: Oculus Quest edition aangekondigd

Halloween wordt dit jaar extra spannend. Bloober Team heeft namelijk Blair Witch: Oculus Quest Edition aangekondigd.

Ongeveer een jaar geleden werd de horrorgame Blair Witch uitgebracht op de pc en de Xbox One en een paar maanden later deed de game ook de PlayStation 4 aan. Onze Patrick vond Blair Witch niet zo eng, maar wellicht komt daar verandering in met de nieuwe editie van de game. Ontwikkelaar Bloober Team heeft namelijk Blair Witch: Oculus Quest aangekondigd. Deze nieuwe versie van Blair Witch is exclusief voor de standalone VR-headset van Oculus ontwikkeld. Volgens de ontwikkelaar zijn de meeste elementen uit de game opnieuw ontworpen voor de virtual reality-ervaring. Zo heb je straks meer interactie met je omgeving en kom je nieuwe wezens tegen. Daarnaast maakt de ontwikkelaar ook een belangrijk detail bekend. In de VR-versie van Blair Witch kun je namelijk ook de hond aaien.

Blair Witch is momenteel te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4. Blair Witch: Oculus Quest Edition verschijnt op 31 oktober voor de Oculus Quest.

BRON Bloober Team

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?