Blacksad: Under the Skin
  • ONTWIKKELAAR Pendulo Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel, Interactieve Film
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Blacksad: Under the Skin viert release met launch trailer

Blacksad: Under the Skin viert release met de nieuwe launchtrailer. De beelden werden vrijgegeven door uitgever Microids.

De trailer toont ons het grauwe leven van de detective John Blacksad. De game laat de speler een nieuw mysterie oplossen, wat zich afspeelt in de wereld van Blacksad. De detective game is immers gebaseerd op de populaire stripboekserie. In de trailer zien we de diverse karakters die het verhaal schapen, meerdere beelden van de wereld en een paar wijze woorden van onze protagonist. De preview van Blacksad: Under the Skin vind je hier.

Blacksad: Under the Skin is vanaf vandaag beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?