Call of Duty: Black Ops 4

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Blackout-modus Call of Duty: Black Ops 4 krijgt nieuwe map Alcatraz

De Blackout-modus van Call of Duty: Black Ops 4 krijgt vanaf vandaag een nieuwe map genaamd Alcatraz. Tenminste, als je een PlayStation 4-bezitter bent.

Alcatraz is de eerste nieuwe map die aan de Battle Royale-modus Blackout van Call of Duty: Black Ops 4 wordt toegevoegd. In deze map reis je af naar de gevangenis Alcatraz. Alcatraz is een zogenaamde 'close-quarters map.' Gevechten vinden zowel buiten de gevangenis als in het gebouw zelf plaats. In de smalle gangen van de gevangenis gebruik je andere wapens en tactieken om je vijanden uit te schakelen dan wanneer je ze in het veld treft. Deze nieuwe map is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4-bezitters. Alcatraz komt op een latere, nog aan te kondigen datum naar pc en Xbox One. Wel heeft Activision aangekondigd dat de Blackout-modus voor iedereen gedurende de maand april gratis te proberen valt.

Call of Duty: Black Ops 4 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe Blackout-map Alcatraz is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4 en komt later naar pc en Xbox One.

BRON Treyarch en Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?