Trailer: Black Panther komt naar Fortnite

Geplaatst:
Aangepast: 22 december 2020 16:05

Marvel-helden Black Panther, Captain Marvel en Taskmaster zijn naar Fortnite gekomen. Dit heeft de populaire battle royale game aangekondigd met een trailer.

Fortnite staat bekend om de samenwerking met populaire-franchises als Marvel, Star Wars, Xbox en PlayStation. Zo zijn eerder al skins van Captain America, The Mandalorian, Wolverine, Kratos, Master Chief en nog veel meer populaire personages in Fortnite te vinden. Nu is het de beurt aan Black Panther, Captain Marvel en Taskmaster om aan het alsmaar groter wordende skin-roster van de game toegevoegd te worden. De skins zijn onderdeel van de Marvel's Greatest Warriors and Royalty-pack. De trailer met aankondiging van de nieuwe personages is hieronder te bekijken.

De Marvel's Greatest Warriors and Royalty-pack is nu verkrijgbaar in de Fortnite-shop.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord