Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Black Panther komt naar Fortnite

Marvel-helden Black Panther, Captain Marvel en Taskmaster zijn naar Fortnite gekomen. Dit heeft de populaire battle royale game aangekondigd met een trailer.

Fortnite staat bekend om de samenwerking met populaire-franchises als Marvel, Star Wars, Xbox en PlayStation. Zo zijn eerder al skins van Captain America, The Mandalorian, Wolverine, Kratos, Master Chief en nog veel meer populaire personages in Fortnite te vinden. Nu is het de beurt aan Black Panther, Captain Marvel en Taskmaster om aan het alsmaar groter wordende skin-roster van de game toegevoegd te worden. De skins zijn onderdeel van de Marvel's Greatest Warriors and Royalty-pack. De trailer met aankondiging van de nieuwe personages is hieronder te bekijken.

De Marvel's Greatest Warriors and Royalty-pack is nu verkrijgbaar in de Fortnite-shop.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?