Dragon Age

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: BioWare teaset nieuwe Dragon Age

RPG-liefhebbers hadden vannacht reden voor een feestje. Naast Outer Worlds konden de streamers en aanwezigen ook kijken naar een teaser omtrent een nieuwe Dragon Age. De game is wederom in productie bij BioWare en wordt ontwikkeld door een setje veteranen.

We hadden hem al verwacht en toch zijn we in onze nopjes. BioWare werkt aan een nieuwe Dragon Age en dat lieten ze weten middels een korte teaser. Veel is er niet te zien. Geen releasedatum, geen gameplay en zelfs geen titel. Toch is het fijn om te weten dat ze er hard aan werken. De ontwikkelaar liet na afloop nog wel weten dat ze met flink wat RPG-veteranen werken aan de titel. Het team bestaat namelijk uit de harde kern van Dragon Age, Jade Empire en Baldur's Gate.

BRON The Game Awards

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?