Dragon Age

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: BioWare praat een trailer over Dragon Age vol

Natuurlijk is BioWare aanwezig op het virtuele gamescom event. De game die ze mee hebben genomen? Dragon Age natuurlijk! Gedurende een aantal interviews met de medewerkers van de gerenommeerde studio zien we artwork, story lines en voice work voorbijkomen.

Dragon Age is voorlopig nog lang niet af. Toch kon BioWare het niet laten om toch wat dingen van de aankomende titel te tonen. Dit ging voornamelijk gepaard met flink wat gelul. Toch konden we her en der nog genieten van wat artwork, environments, voice over werk en informatie over het verhaal. Heel bijzonder is het niet, maar ach het is in ieder geval iets om je even bezig te houden.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?