Trailer: Bioshock, Borderlands en XCOM naar Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 26 maart 2020 23:58

De line-up van Switch-games wordt gestaag uitgebreid met verschillende third party-titels. Zo komen Bioshock, Borderlands en XCOM in mei naar de Nintendo Switch.

Tijdens de Nintendo Direct Mini van vandaag zijn een heleboel aankondigingen gedaan. Zo zijn er nieuwe details van de Expansion Pass voor Pokémon Sword and Shield onthuld en is ook de releasedatum van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition uit de doeken gedaan. Daarnaast is er ook nieuws over enkele third party-titels naar buiten gebracht. Zo is Nintendo in zee gegaan met 2K Games om een aantal grote titels naar de hybride console te brengen. In mei kunnen we aan de slag met Bioshock: The Collection, die alle drie de Bioshock-games bevat. Daarnaast komt ook de Borderlands Legendary Collection naar de Switch, waarin Borderlands, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel zitten. Tot slot kunnen sci-fi-fans ook aan de slag met XCOM 2 en alle bijbehorende DLC's en uitbreidingen.

De verschillende games van 2K Games verschijnen 29 mei op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord