BioMutant
  • ONTWIKKELAAR Experiment 101
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: BioMutant krijgt Collector's Edition

BioMutant krijgt een Collector's Edition. Uitgever THQ Nordic kondigt dat aan met een gloednieuwe trailer.

In de trailer zien we alle content die je bij de Collector's Edition krijgt. Deze uitgave komt met een figuur van de BioMutant zelf, een poster met artwork, de officiële soundtrack en natuurlijk de game, allemaal verpakt in een "premium box". De trailer laat ons helaas niet weten wanneer BioMutant uitkomt of wat deze editie gaat kosten. Mocht je nieuwsgierig zijn, Rudy had de kans om BioMutant uit te proberen een tijdje geleden.

BioMutant is bedoeld om in 2019 uit te komen voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram NoteboomOns Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?