Two Point Hospital
  • ONTWIKKELAAR Two Point Studios
  • RELEASEDATUM 30 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Bigfoot-DLC voor Two Point Hospital

Spelers van Two Point Hospital kunnen vanaf vandaag de Bigfoot-DLC downloaden. Het is de eerste grootte uitbreiding sinds de release van de game in augustus van dit jaar.

Two Point Hospital: Bigfoot is een DLC-pakket dat een aantal nieuwe dingen met zich mee weet te brengen. Zo zijn er meer dan dertig nieuwe ziektes om te genezen en zoals de titel al enigszins doet vermoeden, zal Bigfoot zijn opwachting maken. Naast de nieuwe ziektes zoals Cold Shoulder, Bard Flu en Aurora Snorealis, kent de Bigfoot-DLC ook drie nieuwe ziekenhuizen. Om de release van deze nieuwe content kracht bij te zetten, heeft uitgever SEGA ook nog een nieuwe trailer online gezet.

Two Point Hospital, de spirituele opvolger van de klassieker Theme Hospital, is te verkrijgen voor zowel pc als voor Mac-systemen.

BRON Eurogamer

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?