The Elder Scrolls Online: Greymoor
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 mei 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Bethesda onthult The Elder Scrolls Online: Greymoor uitbreiding

Bethesda onthult The Elder Scrolls Online: Greymoor. Dit is de nieuwe uitbreiding voor de MMO die je naar een duistere kant van Skyrim brengt.

Vorig jaar konden we genieten van draken en de Necromancer class in The Elder Scrolls Online: Elsweyr. Dit jaar kunnen we een hele andere kant van Skyrim gaan ontdekken in de nieuwste uitbreiding Greymoor. Het nieuwe avontuur van de uitbreiding heet The Dark Heart of Skyrim en speelt zich zo'n 900 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls V: Skyrim af. Het verhaal duurt ongeveer een heel jaar en brengt je naar het westen van Skyrim, waar vampiers, weerwolven en heksen op je wachten.

The Elder Scrolls Online: Greymoor verschijnt 18 mei op de pc en 2 juni op de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?