Check hier alle X019 Londen-content
Monster Hunter World: Iceborne
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Bètafase Monster Hunter World: Iceborne start binnenkort

Het duurt nog even voor Monster Hunter World: Iceborne in de schappen ligt, maar voor die tijd moet de game natuurlijk we al soepel lopen. Daarom gaat de bètafase binnenkort van start.

De bètafase van de game is in eerste instantie voorbehouden aan de PlayStation Plus-gebruikers en wordt later ook beschikbaar gesteld voor PlayStation-gamers die niet in het bezit zijn van een Plus-abonnement. Om je vast bekend te maken met de game heeft Capcom een trailer vrijgegeven waarin het één en ander wordt uitgelegd. Dus trek je winterjas maar vast aan en bekijk onderstaande trailer.

De bètafase voor PlayStation Plus-gebruikers duurt van 21 tot en met 24 juni. De tweede bèta, die dus voor alle PlayStation-gamers beschikbaar is, duurt van 28 juni tot en met 1 juli. Monster Hunter World: Iceborne staat gepland voor een release op 6 september.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?