Below

  • Ontwikkelaar Capybara Games
  • Eerste releasedatum 14 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Avonturen, Indie, Dungeon Crawler, Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Below krijgt eindelijk releasedatum

Below, de avonturengame die tijdens de E3 van 2013 werd onthuld, heeft vijf jaar na de eerste aankondiging eindelijk een releasedatum gekregen. Volgende week kunnen we eindelijk aan de slag met deze game.

Indie-ontwikkelaar Capybara Games maakte onlangs via Twitter bekend dat hun game Below vijf jaar na de aankondiging eindelijk een exacte releasedatum heeft gekregen. Below is een avonturengame waarin je de diepste krochten van een mysterieus verlaten eiland moet verkennen. Volgens de makers van de game moet je in Below ontzettend je best doen om te overleven. Wanneer je in de game doodgaat, moet je helemaal opnieuw beginnen met een nieuw personage.

Below is vanaf 14 december te spelen op Xbox One en pc.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?