Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle
  • ONTWIKKELAAR PlatinumGames Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 februari 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle onthuld

De Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle is onthuld. Dit laat Platinum Games weten via de onderstaande trailer.

Deze bundel geeft de speler toegang tot de remasters van Bayonetta en Vanquish. Beide games worden tien jaar oud en daarom vindt Platinum Games dit genoeg reden tot een feestje. Op de krachtigere consoles (zoals de Xbox One X en PS4 Pro) kun je de games bewonderen in 4k resolutie en met framerates van 60 frames per seconde. Als je niet bekend bent met beide series, laat het mij je nog even uitleggen. Bayonetta is een hack and slash game, waarin je enorme hoeveelheden vijanden bevecht. Vanquish is een third-person shooter, met vele sci-fi elementen. Eerder deze week dachten we al dat Vanquish een remaster ging krijgen.

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle is beschikbaar vanaf 18 februari voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?