Battletoads
  • ONTWIKKELAAR Rare
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Battletoads heeft eindelijk releasedatum

Ja schrik niet, maar zojuist is er eindelijk weer nieuws omtrent Battletoads verschenen. En niet zomaar nieuws, maar een nieuwe trailer met releasedatum.

Het is erg lang stil geweest om de game die eigenlijk eind vorig jaar al zou verschijnen, maar nu laat Battletoads eindelijk weer van zich horen. In een nieuwe trailer wordt duidelijk dat we niet heel lang meer hoeven te wachten om met Rash, Zitz en Pimple aan de slag te gaan. De game met de drie bekende padden in de hoofdrol verschijnt namelijk al binnenkort. De trailer toont ons bovendien gameplaybeelden van de sidescroller, waaronder de beruchte Turbo Tunnel. In de nieuwe versie is goed te zien dat deze wel is aangepast. Ruim een jaar geleden werd nog bekendgemaakt dat Battletoads vorig jaar zou verschijnen, dat is helaas niet gelukt. Nu kunnen we er binnenkort alsnog mee aan de slag.

Battletoads heeft een releasedatum gekregen voor 20 augustus en verschijnt dan voor de Xbox One en pc.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?