Battlefield V
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Battlefield V Battle Royle-modus Firestorm verschijnt eind deze maand

Het is nog even geduld hebben voor de Battle Royale-fans die deze modus in Battlefield V willen spelen. De Firestorm-modus verschijnt namelijk eind deze maand.

Eerder deze maand werd er al een tutorial-video gelekt van de Battle Royale-modus van Battlefield V. In deze video kon je wat gameplay van de modus zien en kreeg je uitleg over hoe de modus in zijn werk gaat. Deze Battle Royale-modus die Firestorm heet, moet eind deze maand pas verschijnen. Ontwikkelaar DICE reageerde op de gelekte video dat fans nog meer te wachten staat. Onlangs hebben ze dan ook een officiële onthullingstrailer online gezet waar we kunnen zien wat ons dan allemaal nog meer te wachten staat. Zo zien we in de trailer onder andere verschillende voertuigen die je kunt besturen zoals een helikopter, een boot en zelfs een tractor.

Battlefield V is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Battle Royale-modus Firestorm is vanaf 25 maart beschikbaar in een gratis update.

BRON Electronic Arts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?