Trailer: Battlefield V Battle Royle-modus Firestorm verschijnt eind deze maand

Geplaatst:
Aangepast: 15 maart 2019 11:30

Het is nog even geduld hebben voor de Battle Royale-fans die deze modus in Battlefield V willen spelen. De Firestorm-modus verschijnt namelijk eind deze maand.

Eerder deze maand werd er al een tutorial-video gelekt van de Battle Royale-modus van Battlefield V. In deze video kon je wat gameplay van de modus zien en kreeg je uitleg over hoe de modus in zijn werk gaat. Deze Battle Royale-modus die Firestorm heet, moet eind deze maand pas verschijnen. Ontwikkelaar DICE reageerde op de gelekte video dat fans nog meer te wachten staat. Onlangs hebben ze dan ook een officiële onthullingstrailer online gezet waar we kunnen zien wat ons dan allemaal nog meer te wachten staat. Zo zien we in de trailer onder andere verschillende voertuigen die je kunt besturen zoals een helikopter, een boot en zelfs een tractor.

Battlefield V is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Battle Royale-modus Firestorm is vanaf 25 maart beschikbaar in een gratis update.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield V

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

20 november 2018

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord