Trailer: Battlefield 2042 ontvangt game-modus Hazard Zone

Geplaatst: 15 oktober 2021 13:45

Battlefield 2042 is de thuishaven van vele multiplayer game-modi die we kennen van de Battlefield-serie. Hazard Zone is de nieuwste toevoeging aan deze line-up.

In Hazard Zone speel je als een squad van vier en is het aan jullie de taak om zo veel mogelijk data drives te scoren. Deze moet je eerst zien te vinden op de map. Natuurlijk is niks zo simpel als het lijkt. Er zijn namelijk AI-squads die je het leven zuur maken. Naast de AI-squad kun je ook andere spelers tegenkomen, wat zorgt voor intense vuurgevechten. Je kan niet voor altijd op de map blijven om data drives te verzamelen, want uiteindelijk komt er een storm waarvoor je moet wijken. Iedere speler kiest een speciale operator en je kunt tijdens de match upgrades kopen via zogenaamde Dark Market Credits. Lees hier alles wat je moet weten over Battlefield 2042. Lees hier onze preview van Battlefield 2042.

Battlefield 2042 is beschikbaar vanaf 19 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord