Trailer: Battle Royale Pac-Man 99 aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 7 april 2021 09:54

Er is weer een nieuwe Battle Royale die aan de lange lijst kan worden toegevoegd. De Battle Royale PAC-MAN 99 is namelijk aangekondigd.

Battle Royale is nog steeds een immens populair genre en dat blijkt ook vandaag weer. Nintendo heeft namelijk de nieuwe Battle Royale PAC-MAN 99 onthuld. Ja, het is precies wat je denkt dat het is. Het is een Battle Royale-versie van de bekende arcadegame met de gele pizza en de gekleurde spoken. In deze variant speel je met 99 spelers PAC-MAN. Wanneer je Power Pellets opeet en vervolgens een van de spoken verorbert, kun je een aanval doen op een van je tegenstanders om het ze lastig te maken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij als laatste speler overblijft. Dit is niet de eerste keer dat Nintendo een Battle Royale-variant van een van haar bekende franchises maakt. Twee jaar geleden maakten we namelijk voor het eerst kennis met dit fenomeen middels de Battle Royale Tetris 99 en vorig jaar kregen we de Battle Royale Super Mario Bros. 35. De release van PAC-MAN 99 is echter niet de eerste keer dat de arcadegame in een Battle Royale-jasje wordt gegoten. Vorig jaar werd namelijk ook al de Battle Royale PAC-MAN Mega Tunnel Battle voor Google Stadia onthuld.

PAC-MAN 99 is vanaf 3 uur vannacht beschikbaar voor eenieder met een Nintendo Switch Online-abonnement.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PAC-MAN 99

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 april 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord