PAC-MAN 99

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 7 april 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Battle Royale Pac-Man 99 aangekondigd

Er is weer een nieuwe Battle Royale die aan de lange lijst kan worden toegevoegd. De Battle Royale PAC-MAN 99 is namelijk aangekondigd.

Battle Royale is nog steeds een immens populair genre en dat blijkt ook vandaag weer. Nintendo heeft namelijk de nieuwe Battle Royale PAC-MAN 99 onthuld. Ja, het is precies wat je denkt dat het is. Het is een Battle Royale-versie van de bekende arcadegame met de gele pizza en de gekleurde spoken. In deze variant speel je met 99 spelers PAC-MAN. Wanneer je Power Pellets opeet en vervolgens een van de spoken verorbert, kun je een aanval doen op een van je tegenstanders om het ze lastig te maken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij als laatste speler overblijft. Dit is niet de eerste keer dat Nintendo een Battle Royale-variant van een van haar bekende franchises maakt. Twee jaar geleden maakten we namelijk voor het eerst kennis met dit fenomeen middels de Battle Royale Tetris 99 en vorig jaar kregen we de Battle Royale Super Mario Bros. 35. De release van PAC-MAN 99 is echter niet de eerste keer dat de arcadegame in een Battle Royale-jasje wordt gegoten. Vorig jaar werd namelijk ook al de Battle Royale PAC-MAN Mega Tunnel Battle voor Google Stadia onthuld.

PAC-MAN 99 is vanaf 3 uur vannacht beschikbaar voor eenieder met een Nintendo Switch Online-abonnement.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?