Hyper Scape

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Battle Royale-game Hyper Scape lanceert binnenkort

Als je al staat te popelen om aan de slag te gaan met de aanstaande Battle Royale-game Hyper Scape dan is er goed nieuws. De futuristische shooter is namelijk binnen enkele weken gratis te spelen.

Ubisoft heeft aangekondigd dat we niet lang meer hoeven te wachten op Hyper Scape, dat begin deze maand voor het eerst werd onthuld. De lancering valt samen met de start van het eerste seizoen dat The First Principle heet. Als je komend weekend minimaal een uur de bèta speelt of op Twitch iemand bekijkt die de Crowncast Twitch-extensie heeft geactiveerd, dan ontvang je bij de lancering een beloning van zeshonderd Bitcrowns. Hiermee kun je cosmetische aanpassingen kopen voor je personage.

Hyper Scape is vanaf 11 augustus gratis speelbaar via pc, Xbox One of PlayStation 4. Ben je benieuwd wat onze bevinden zijn, check dan zeker even Anita's preview van Hyper Scape.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?