Check al onze gamescom content hier!
Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Banjo-Kazooie komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Het hoge woord is eruit Banjo-Kazooie komt naar Super Smash Bros. Ultimate. Er gingen al eerder geruchten dat de beer naar de fightinggame zou komen en nu is het dus eindelijk officieel.

De onthulling van Banjo-Kazooie gebeurde tijdens de Nintendo E3 Direct met een nieuwe trailer. Eerst zien we nog een slapende Donkey en Diddy Kong. Als deze wakker schrikken lijkt het allemaal nog een grap te zijn doordat de hond uit Duck Hunt opduikt, maar dan verlost Banjo-Kazooie ons. Vervolgens zien we ook nog wat gameplay van het DLC-personage.

Banjo-Kazooie komt eind dit jaar naar Super Smash Bros. Ultimate.

BRON Nintendo

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?