Trailer: Bandai Namco kondigt Rad aan

Geplaatst:
Aangepast: 21 maart 2019 11:18

Aan het begin van dit jaar konden we al zien dat Bandai Namco een trademark voor Rad heeft aangevraagd. De uitgever heeft Rad nu officieel aangekondigd.

Het was toentertijd nog speculeren over wat het trademark nou precies inhield, maar dat is nu eindelijk bekend. Rad is een post-apocalyptische roguelike waarin je een jonge held speelt die in de Fallow op zoek gaat naar een remedie om de mensheid en de wereld te redden. De Fallow is een radioactieve woestenij die vol zit met monsters. Deze radioactiviteit zorgt ervoor dat je lichaam muteert, waardoor je nieuwe krachten en vaardigheden verkrijgt. Je wordt hierdoor dus sterker, maar ook minder menselijk.

Rad verschijnt deze zomer op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Op 8 april kun je via Steam op de pc aan een Closed Beta deelnemen.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RAD

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

20 augustus 2019

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord