Trailer: Baldur's Gate en meer RPG-klassiekers later dit jaar naar consoles

Geplaatst:

Fans van klassieke tabletop-RPG's kunnen deze avonturen binnenkort ook digitaal op de console ervaren. Baldur's Gate en meer RPG-klassiekers komen later dit jaar namelijk naar consoles.

Skybound Games en Beamdog hebben onlangs aangekondigd verschillende RPG-klassiekers naar de console te brengen. Het gaat hier om enkele iconische RPG's die gebaseerd zijn op de immens populaire tabletop-RPG Dungeons & Dragons. De games worden uitgebracht in drie verschillende bundels. De Baldur’s Gate: Enhanced Edition Pack bevat de Enhanced Edition van Baldur's Gate en Baldur's Gate II, inclusief alle DLC, de uitbreiding Siege of Dragonspear en nieuwe content ontwikkeld door Beamdog. De bundel Planescape: Torment: Enhanced Edition / Icewind Dale Enhanced Edition bevat de Enhanced Edition van Planescape: Torment en van Icewind Dale, inclusief alle DLC en uitbreidingen. Tot slot bevat de bundel Neverwinter Nights: Enhanced Edition de Enhanced Edition van Neverwinter Nights inclusief alle DLC en uitbreidingen om lokaal of online met anderen te spelen.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition Pack en Planescape: Torment: Enhanced Edition / Icewind Dale Enhanced Edition verschijnen 27 september voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Neverwinter Nights: Enhanced Edition verschijnt 6 december voor dezelfde consoles.

Bron: Skybound Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Baldur's Gate: Enhanced Edition Pack

Series

-

Uitgever

Skybound Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2019

Ontwikkelaar

Beamdog

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord