Trailer: Back 4 Blood trailer toont personages

Geplaatst: 21 mei 2021 11:00

Een nieuwe trailer van Back 4 Blood toont ons de verschillende speelbare personages. Daarnaast krijgen we ook de speciale monsters van de Ridden te zien.

De wereld van Back 4 Blood is een flink zooitje. Een wormachtig beest heeft ontzettend veel mensen in monsters veranderd en het is aan onze cast om het allemaal op te ruimen. Vandaar de bijnaam "cleaners". De cast van Back 4 Blood bestaat uit acht verschillende personages. Zij hebben allemaal speciale vaardigheden. Zo doet bijvoorbeeld ex-soldaat Walker meer damage en zorgt sociale outcast Hoffman ervoor dat zijn team meer ammunitie kan dragen. We zien aan het einde van de trailer ook nieuwe Ridden-monsters. Net zoals in de stijl van Left 4 Dead hebben deze monsters speciale krachten, wat ze tot hoge prioriteiten maken op het slagveld. Bekijk hier het Back 4 Blood Card System.

Back 4 Bloods releasedatum is bevestigd voor 12 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Back 4 Blood
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Back 4 Blood

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 oktober 2021

Ontwikkelaar

Turtle Rock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord