Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Trailer: Back 4 Blood trailer toont personages

Een nieuwe trailer van Back 4 Blood toont ons de verschillende speelbare personages. Daarnaast krijgen we ook de speciale monsters van de Ridden te zien.

De wereld van Back 4 Blood is een flink zooitje. Een wormachtig beest heeft ontzettend veel mensen in monsters veranderd en het is aan onze cast om het allemaal op te ruimen. Vandaar de bijnaam "cleaners". De cast van Back 4 Blood bestaat uit acht verschillende personages. Zij hebben allemaal speciale vaardigheden. Zo doet bijvoorbeeld ex-soldaat Walker meer damage en zorgt sociale outcast Hoffman ervoor dat zijn team meer ammunitie kan dragen. We zien aan het einde van de trailer ook nieuwe Ridden-monsters. Net zoals in de stijl van Left 4 Dead hebben deze monsters speciale krachten, wat ze tot hoge prioriteiten maken op het slagveld. Bekijk hier het Back 4 Blood Card System.

Back 4 Bloods releasedatum is bevestigd voor 12 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Back 4 Blood

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?