Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Back 4 Blood schiet releasedatum voorbij

Als je je helemaal hebt verheugd om binnenkort Back 4 Blood te spelen dan moet ik je helaas teleurstellen. De game schiet namelijk zijn releasedatum met een aantal maanden voorbij.

Dit laat de ontwikkelaar vandaag weten. Turtle Rock - we hadden een vertraging allicht kunnen zien aankomen als je je studio zo noemt - geeft aan langer de tijd nodig te hebben om de puntjes op de welbekende i te plaatsen. De opvolger van de befaamde Left 4 Dead games geeft in een tweet aan dat zij de game zo goed mogelijk willen afleveren op release en dat dat niet mogelijk is met een release eind juni. Om de pijn nog enigsinds te verzachten heeft Turtle Rock de game weer even getoond tijdens de Future Games Show. De alpha-beelden bieden ons soelaas, waarbij de ontwikkelaar ook het een en ander aan uitleg geeft. Zo komt onder meer het kaartsysteem ter sprake dat Back 4 Blood een nieuw impuls moet geven tegenover de Left 4 Dead-games. Eerder werd al bekendgemaakt dat Back 4 Blood een pvp-modus bevat.

Door het uitstellen van de game staat Back 4 Blood nu gepland voor een releasedatum op 12 oktober 2021 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Future Games Show

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?