Check hier alle E3 2021-content

Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Back 4 Blood aanwezig tijdens Summer Game Fest

Warner Bros. is ook aanwezig tijdens Summer Game Fest. Een nieuwe cinematische trailer toont ons meer van de setting in Black 4 Blood.

Naast de cinematische beelden, die ons meer tonen van de personages en wapens, krijgen we ook wat nieuwe gameplaybeelden te zien. Back 4 Blood zit vol met speciale vijanden, die ook speelbaar zijn voor andere spelers. Tijdens E3 krijgen we meer informatie over de PvP-modus van Back 4 Blood. Bekijk hier de personages van Back 4 Blood. Bekijk hier het Back 4 Blood Card System.

Back 4 Blood is beschikbaar vanaf 12 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?