Smite

  • Ontwikkelaar Hi-Rez Studios
  • Eerste releasedatum 24 maart 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

Trailer: Baba Yaga komt als God naar SMITE

Deze maand verschijnt er weer een nieuwe God in SMITE. Via een trailer heeft Titan Forge Games laten weten dat Baba Yaga binnenkort het team gaat versterken.

Het zevende seizoen van SMITE is al in volle gang en als onderdeel hiervan worden er nieuwe Goden aan de game toegevoegd. Hoewel de trailer een cinematic is, zijn er al wel aanwijzingen naar de krachten die Baba Yaga in de game heeft. Een van haar krachten is dat ze drankjes kan maken om de vijand te vertragen en te verwonden. Baba Yaga is natuurlijk niet compleet zonder haar bekende hut op kippenpoten. De ultimate Home Sweet Home roept haar hut op, die vervolgens op haar plek naar beneden valt en alle vijanden in de buurt lanceert. Daarnaast kan de hut ook nog projectielen afschieten, zoals te zien is in de trailer.

Baba Yaga wordt in april toegevoegd aan SMITE.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?