Atomic Heart

  • Ontwikkelaar Mundfish
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, First Person Shooter, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Atomic Heart onthult ray-tracing support

Atomic Heart onthult dat de game ray-tracing support gaat krijgen op Nvidia GPU's in een nieuwe trailer vol met actie.

De nieuwe gameplay trailer die online is gekomen van Atomic Heart laat daarnaast ook een aantal vijandige wezens zien waar we mee te maken gaan krijgen in de game. Ray-tracing is één van de grootste technologieën in het ontwikkelen van games, die het uiterlijk van games enorm verandert. Dat komt in deze gameplay trailer ook duidelijk naar voren. Atomic Heart is een first-person open wereld avonturen game met een aantal RPG elementen, ontwikkelt door Mundfish. Begin deze maand werden de eerste details over de game bekendgemaakt. De game speelt zich af in een wereld waarin de Soviet Unie blijft bestaan na de tweede wereldoorlog en het land wordt met de meest geavanceerde technologie. Helaas begint de mensheid zijn controle over de robots te verliezen.

Atomic Heart is al drie jaar in ontwikkeling en staat op de planning voor 2021.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?