Persona 5: Royal

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 31 maart 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Atlus kondigt Persona 5: The Royal aan

Atlus heeft zojuist op YouTube een teaser trailer geplaatst waarmee zij Persona 5: The Royal aankondigen. De mysterieuze trailer bevat slechts 45 seconden aan beeldmateriaal en laat nog veel vragen onbeantwoord.

Afgelopen januari bracht Atlus de eerste teaser van Persona 5: The Royal de wereld in, in de vorm van een animatie genaamd Stars and Ours. Toen werd er echter nog niet bij verteld dat het om Persona 5: The Royal ging. In deze korte teaser trailer zien we in ieder geval een nieuw personage. De roodharige dame staat in de regen op het Shibuya kruispunt in Tokyo. Aan het einde is te zien dat we komende maand meer informatie mogen verwachten omtrent deze nieuwe game.

Persona 5: The Royal heeft nog geen releasedatum, maar op 23 april wordt er meer informatie vrijgegeven. Wel is bekend dat de game uitkomt voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?