Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack
  • ONTWIKKELAAR GUST Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 januari 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack debuut trailer onthuld

De debuut trailer van Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack is onthuld. De uitgever Koei Tecmo Games plaatste de trailer op het Taiwanese Koei Tecmo Youtube-kanaal.

Het Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack bestaat uit de Atelier Dusk trilogie met bijbehorende dlc en extra content. De eerste game is dan ook Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk DX, gevolgd door Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky DX en als laatste Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea DX. Naast de extra content is de grafische resolutie verhoogt en zijn bepaalde gameplay-elementen aangepast. Personages kunnen nu rennen en je hebt de mogelijkheid om gevechten sneller vooruit te spoelen. De nieuwe debuut trailer laat gameplaybeelden zien van de gehele trilogie.

Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack komt in Europa uit op 14 januari 2020 uit voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

BRON Koei Tecmo Taiwan

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?