Trailer: Assassin's Creed Valhalla trailer toont verhaal Eivor

Geplaatst: 29 september 2020 22:15

Ubisoft heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Assassin's Creed Valhalla. In deze nieuwe trailer wordt aandacht geschonken aan het verhaal van Eivor, de hoofdrolspeler.

In de trailer is goed te zien hoe Eivor de opdacht krijgt om naar Engeland te gaan waar hij het land moet veroveren om de Noren een beter leven te geven. Dat dit geen makkelijke missie wordt, is wel duidelijk. In Engeland zijn al verschillende heersers die niet zitten te wachten op het Noorse gezelschap. Eivor staat echter niet bekend om zijn bange instelling en is klaar om het op te nemen tegen de Saksen en zijn taak te volbrengen. De nieuwe trailer toont weer actie en een extra inkijkje in het verhaal van de game.

Begin deze maand werd bekendgemaakt dat Assassin's Creed een week eerder uitkomt. Assassin's Creed Valhalla is beschikbaar op 10 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord