Assassin's Creed Odyssey
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Quebec
  • RELEASEDATUM 5 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Assassin’s Creed Odyssey trailer viert lancering eerste DLC

Ubisoft heeft de eerste verhalende DLC voor Assassin’s Creed Odyssey uitgebracht. Dit viert de uitgever met een nieuwe trailer waarin de eerste episode van Legacy of the First Blade te zien is.

In Legacy of the First Blade - Episode 1: Hunted ontmoet je Darius, de Assassin die als eerste een Hidden Blade gebruikte. Samen met hem neem je het op tegen een een geheimzinnige groep Perzen genaamd The Order of the Ancients. Naast een nieuwe verhaal bevat de DLC ook nieuwe gameplayelementen.

Assassin's Creed Odyssey is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?