Trailer: Assassin's Creed Odyssey: The Fate of Atlantis DLC verschijnt volgende week

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2019 21:51

Volgende week verschijnt de eerste episode van The Fate of Atlantis DLC voor Assassin's Creed Odyssey. Dit is de tweede uitbreiding en bestaat, evenals de eerste, ook dit keer uit drie episodes.

Dit eerste hoofdstuk komt uit onder de noemer Fields of Elysium en wordt opgevolgd door episode 2: Torment of Hades en tot slot episode 3: Judgment of Atlantis, welke in respectievelijk juni en juli verschijnen. Fields of Elysium speelt zich af na de gebeurtenissen in de main game, dus als je deze DLC wilt spelen dan moet je minstens level 28 hebben behaald en naast het verhaal de missies Between Two Worlds, Heir of Memoires en Lost Tales of Greece hebben voltooid.

De eerste episode van The Fate of Atlantis DLC verschijnt op 23 april voor Assassin's Creed Odyssey.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Odyssey

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

5 oktober 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord